TV's en Soundbars

Genieten van prachtige beelden met een goed geluid

sony oledTV

De TV is niet meer weg te denken in onze huiskamer. Ondanks dat de jeugd minder tv kijkt heeft 97% van de huishoudens nog een tv staan.
Een film of serie kijken is toch nog het mooist op een TV scherm, zeker als dat scherm een OLED is.

OLED is sinds 2 jaar het beste TV scherm op de markt. De kleuren, details en contrast is werkelijkwaar fenomenaal t.o.v. van de bekende LED schermen. We hebben in onze winkel de merken LG, Sony en Loewe staan. Er is al een OLED TV in 55" voor € 1999,-.

Naast de OLED's hebben we ook de 4K Ultra HD LED schermen. Iets minder mooi dan OLED maar ze zijn ook een stuk betaalbaarder.

Ga naar onze collectie tv's...

 

 

 

app bluesoundbarSoundbars

De TV's tegenwoordiger zijn steeds platter, er is al een scherm van 3mm! Helaas betekent dat ook dat de ruimte voor luidsprekers kleiner wordt en daardoor de TV over het algemeen niet geweldig is. Een soundbar is dan een goede oplossing.

Dit jaar  komen er steeds meer soundbars op de markt die zowel muziek en tv kunnen afspelen en gebruik maken van een app. Tweede ontwikkeling is dat je draadloze speakers kunt aankoppelen om zodoende surround geluid te krijgen, en dat zonder lange kabels.

We hebben soundbars van diversen merken, kijk hier voor onze merken...

 

 

Social media

Contact info

Markt 17,6191 JH, Beek

085-0150057


NL81 INGB 0006 1497 20

kvk: 57617643