Streamers en alles-in-een apparatuur

Streamers en alles-in-een apparatuur van betaalbaar tot topkwaliteit

node25

Grootste collectie streamers in limburg

De laatste 6 jaar word er in Hifi kringen veel gesproken over streamers(netwerkspelers). Klinken ze net zo goed als CD-spelers, is het moeilijk bedienbaar, moet ik veel kennis hebben van PC's? etc..
De ontwikkeling van streamers gaat snel en ze worden steeds beter. Goede moderne streamers klinken minstens zo goed als CD-spelers en in HD nog een stuk beter, het zijn uiterst gemakkelijk bedienbare apparaten (tablet of smartphone), uitgebreide computerkennis is niet meer vereist. Bovendien zijn ze onzichtbaar weg te werken in een kast.
Hifi Limburg heeft zich gespecialiseerd en sluit de streamers vakkundig aan en demonstreren ze totdat je het volledig begrijpt. Bij vragen zijn we gemakkelijk bereikbaar.

Streamers hebben de toekomst, ze zijn nu al niet meer weg te denken in een goede Hifi-set!

Ga naar ons grootste assortiment streamers in Limburg...

 

 

naim unit atom klein

All-in-one (alles-in-een) zonder ingebouwde luidsprekers 

In de jaren 70 en 80 kwamen er al steeds meer alles-in een systemen die de losse apparaten zouden kunnen vervangen. Destijds bleef ik trouw aan de losse stereoset. De laatste jaren echter kunnen de alles-in-een systemen zich goed meten met losse apparaten. Door de streamers is het mogelijk om kleiner te behuizen en toch de kwaliteit te blijven garanderen zoals we gewend zijn. Het design aspect is de laatste jaren ook steeds belangrijker aan het worden en daardoor worden de alles-in-een apparaten steeds populairder.

Als je kiest voor een alles-in-een apparaat heb je een versterker gecombineerd met een streamer en (netwerk)radio. Er zit ook altijd een aansluiting op voor je TV. Hierdoor heb je alles in een apparaat en dat neemt weinig plaats in beslag en kan daarom onzichtbaar weggewerkt worden in de woonkamer.

We hebben een grote collectie alles-in-een apparatuur demonstratieklaar staan. Ga naar onze alles-in-een collectie...

 

 

 

large naim muso qb compact wireless audio system review

Alles-in-een met ingebouwde luidsprekers

Ben je op zoek naar een alles-in-een apparaat met luidsprekers ingebouwd ga dan naar onze Life Style apparaten...

Social media

Contact info

Markt 17,6191 JH, Beek

085-0150057


NL81 INGB 0006 1497 20

kvk: 57617643