Hifi Limburg Logo LC                                                                                         

Openingstijden:    Klik Hier

Gratis parkeren voor de deur (3 uur met parkeerschijf)
Aanbiedingen knop

Productenoverzicht NAIM; world class sound!

Naim Audio Logo

Garantiebutton 5 jaarNaim is opgericht door Julian Vereker MBE (1945 - 2000) en maakt sinds 40 jaar een compleet unieke lijn van zeer muzikaal klinkende producten. Deze lopen uiteen van zeer betaalbare versterkers en CD-spelers, tot zeer kostbare audio-juweeltjes zoals de huidige streamers en DAC’s van absolute wereldklasse.

Bij de meeste modellen is het altijd mogelijk verbeteringen aan te brengen in de vorm van betere voedingen. Volgens Naim en HiFi Limburg is de voeding het allerbelangrijkste van een apparaat en door ‘upgrades’ aan te bieden op dit gebied, is het voor de gebruiker mogelijk geworden langzaam door te groeien in kwaliteit. Naim word ook in Bentley ingezet.
De wat eigenwijze visie van het bedrijf komt mede tot uiting in de minimalistische, zeer herkenbare styling en het gebruik van elders in onbruik geraakt zijnde DIN-aansluitingen (die overigens superieur klinken). Een gemeenschappelijke factor bij welk Naim apparaat ook, is de meeslepende muzikale drive en emotie die de muziek laat spreken en de techniek onhoorbaar maakt. Zoals het hoort...The Art of Listening!