Productenoverzicht NAIM; world class sound!

Naim Audio Logo

Garantiebutton 5 jaarNaim is opgericht door Julian Vereker MBE (1945 - 2000) en maakt sinds 40 jaar een compleet unieke lijn van zeer muzikaal klinkende producten. Deze lopen uiteen van zeer betaalbare versterkers en CD-spelers, tot zeer kostbare audio-juweeltjes zoals de huidige streamers en DAC’s van absolute wereldklasse.

Bij de meeste modellen is het altijd mogelijk verbeteringen aan te brengen in de vorm van betere voedingen. Volgens Naim en HiFi Limburg is de voeding het allerbelangrijkste van een apparaat en door ‘upgrades’ aan te bieden op dit gebied, is het voor de gebruiker mogelijk geworden langzaam door te groeien in kwaliteit. Naim word ook in Bentley ingezet.
De wat eigenwijze visie van het bedrijf komt mede tot uiting in de minimalistische, zeer herkenbare styling en het gebruik van elders in onbruik geraakt zijnde DIN-aansluitingen (die overigens superieur klinken). Een gemeenschappelijke factor bij welk Naim apparaat ook, is de meeslepende muzikale drive en emotie die de muziek laat spreken en de techniek onhoorbaar maakt. Zoals het hoort...The Art of Listening!

Naim Audio brengt deze week haar Naim Audio Multiroom Firmware Update uit. Deze update is voor haar spelers met netwerkaansluiting. Met deze update is het mogelijk dat de huidige netwerkspelers, UNITI-modellen en Mu-so’s onderling met elkaar muziek kunnen delen via de multiroom-functie.

Naim introduceert dus niet alleen nieuwe producten, ze blijft ook investeren in het verbeteren van de werking en de gebruiksvriendelijkheid van haar huidige apparatuur. De update zal voor de nieuwe UNITI-modellen en de Mu-so’s automatisch te downloaden zijn via de NAIM-app en de andere apparatuur kunnen de update downloaden via een pc.

Naast de toevoeging van de functionaliteit om muziek via de multiroom-functie te kunnen afspelen, zal Naim ook een aantal softwarematige verbeteringen doorvoeren bij de nieuwe UNITI-modellen. Zo kunnen ze dan zorgen voor een bredere ondersteuning van diensten, een verhoogde stabiliteit en de bediening zal ook verbeteren. De versie voor deze update is V2.6.

De Classic UNITI-lijn, netwerkspelers en streaming voorversterkers krijgen ook een update, zodat ze volledig multiroom compatibel zijn met de nieuwe UNITI-modellen. Zij krijgen versie 4.6 als update. Deze update zorgt ook voor heel wat verbeteringen. Naim raadt dus aan om zeker te upgraden naar deze laatste versie.

Niet alleen de apparatuur van Naim, maar ook de NAIM-app krijgt een update, zodat de bediening van de producten naadloos zal kunnen verlopen via de app. Het opzetten van een multiroom-groep via de NAIM-app bijvoorbeeld zal eenvoudiger en stabieler verlopen. Voor iOS is de update versie 5.9.1 en voor Android versie 2.6.

NAIM Audio in de Bentley Mulsanne EWB 

 

Website Naim   

 

Social media

Contact info

Markt 17,6191 JH, Beek

085-0150057


NL81 INGB 0006 1497 20

kvk: 57617643