Loewe; The heart of my home

Loewe

"KWALITEIT IN PERFECTIE.
Onze filosofie: Cruciaal voor het succes van Loewe is de combinatie van high-tech, design, kwaliteit en bedieningsgemak. De producten worden gekarakteriseerd door fraaie, precieze en elegante vormen. De kwaliteit van hun afwerking blijft behouden over de hele levensduur en zij hebben al meer dan 200 internationale design-awards gewonnen.

WIJ HEBBEN DE TELEVISIE UITGEVONDEN.

Meer dan 80 jaar geleden heeft Loewe de televisie uitgevonden, wij hebben onze belofte "Made in Germany” altijd waargemaakt. De afdelingen ontwikkeling, productie en service bevinden nog steeds in Kronach (Oberfranken). Loewe-systemen zijn gemaakt om lang mee te gaan en leggen de nadruk op een zo laag mogelijk energieverbruik. Modulaire technologie, premium-materialen, precisie, vakmanschap, regelmatige software-updates en niet in de laatste plaats een tijdloos design geven de gebruiker het fantastische gevoel dat hij een duurzaam product bezit.

PRODUCTEN DIE OPWINDEND ZIJN.

"De mooiste OLED-tv ter wereld". Duitslands meest toonaangevende fabrikant van entertainment-elektronica, presenteert televisies met een volledig nieuwe beeldtechnologie op de IFA 2016 in Berlijn. Bovendien breidt Loewe zijn audioportfolio van speakersystemen en subwoofers uit."

Website Loewe   

Social media

Contact info

Markt 17,6191 JH, Beek

085-0150057


NL81 INGB 0006 1497 20

kvk: 57617643